Chałka z Fromaż “Cynamon & Rodzynki”, polana syropem klonowym, posypana świeżymi owocami i prażonymi orzechami. Postanowiliśmy ułatwić Wam poszukiwania i przygotowaliśmy wiosene śniadanie, który zaspokoi każdego łakomczucha. Z Fromaż nawet klasyczna chałka zmieni się w wykwintne śniadanie.
Jak to zrobić?
- Delikatnie podpiecz chałkę, aby była lekko chrupiąca. Na patelni rozgrzej masło. Chałkę pokrój w dwucentymetrowej grubości kromki i połóż na patelni. Smaż na średnim ogniu, z obu stron do momentu zrumienienia.
- Posmaruj ją solidną porcją Fromaż „Cynamon i Rodzynki”
- Dodaj świeże owoce (np. truskawki, borówki) i garść prażonych orzechów laskowych.
- Polej wszystko odrobiną miodu lub syropu klonowego.
- Życzymy Wam odkrywania nowych smaków i niekończących się inspiracji z roślinnym Fromażem w roli głównej.